miercuri, 28 mai 2014

Atitudine pozitiva? sau negativa.....

   

        Atitudinea voastra este unul dintre cei mai buni indicatori ai persoanei care sunteti cu adevarat, in interior. Oamenii reflecta inapoi spre voi, atitudinea pe care o indreptati spre ei. De asemenea oamenii veseli si voiosi par sa se simta bine, oriunde ar fi.

     Dezvoltarea acestui tip de atitudine mentala pozitiva fata de voi insiva si fata de viata voastra, reprezinta primul pas in deblocarea intregului potential pe care il detineti. Singura modalitate prin care puteti descoperi care este adevarata voastra atitudine, este sa observati atent felul in care reactionati, atunci cand lucrurile merg prost. Dupa cum spunea Epictet: "Circumstantele nu creeaza omul; ele doar ii arata acestuia cine este el  cu adevarat." Puteti sti cel mai bine sine sunteti, observand cum reactionati in situatiile tensionate. Atunci, adevarata personalitate iese la iveala- si in cazurile bune si in cele rele.

    Dar de unde vine atitudinea voastra? ce anume face ca o persoana sa gandeasca pozitiv, iar alta negativ? Atitudinea va este determinata de asteptarile voastre. Asteptarile legate  de propria persoana si de viata voastra sunt foarte pternice. Ele exercita o influenta uriasa asupra personalitatii voastre.

  Daca asteptati sa vi se intample doar lucruri bune, veti fi pozitivi si optimisti in modul de abordare a oamenilor si a situatiilor. Daca veti cauta latura buna a celorlalti, probabi o veti gasi. Daca asteptati ca ceva minunat sa vi se intample astazi, probabil ca ASA VA FI.

    Asteptarile pozitive constituie semnul unei personalitati superioare. Ele creeaza o stare de asteptare pozitiva, care merge mana in mana  cu fericirea  si increderea in sine. Ele va confera o forma de vioiciune mentala, un optimism nonsalant, care va permite sa raspundeti in mod constructiv, provocarilor zilnice. CREAZA-TI O ATITUDINE POZITIVA!!!!!!!!!


    De unde vin asteptarile?
         
     Patrunderea treptata in straturile personalitatii voastre, reprezinta singura cale de a cunoaste cauza profunda a modului in care ganditi si simtiti. Este singura modalitate de  a aduce schimbari rapide si definitive in viata si in realizarile voastre. Totul se petrece din interior inspre exterior. Tot ceea ce  faceti si spuneti in afara, isi are intotdeauna radacinile in viata voastra interioara. asteptarile va sunt determinate de credintele fata de voi insiva si de lumea in care traiti. Asteptarile voastre fata de oameni, de munca pe care o desfasurati si fata de fiecare aspect al vietii, sunt generate de ceea ce credeti ca este adevarat in domeniul respectiv. Chiar daca aveti credinte false sau auto-limitative, ele se vor manifesta in asteptarile , atitudinile-si, in cele din urma, in rezultatele voastre.....Asteptarile voastre pozitive se vor exprima printr-o atitudine mentala pozitiva, si conform Legii Concordantel, oamenii vor reflecta inapoi spre voi, atitudinea pe care o aveti fata  de ei. primiti ceea ce oferiti.
     
     Astfel, credintele voastre determina calitatea personalitatii voastre.


Brian Tracy- Succesul in viata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SFI este o oportunitate de a crea un venit durabil si transparent. Este placut, provocator si eficient. Se lucreaza in echipa. Planul de compensatie este variat si complex. Sufiecient cat sa ma provoace...

The new game

My music